Compromís serà molt exigent en el PP per a que finalitze el PGOU i la reforma del CP Mare de Déu del Patrocini

0
90
Bankia

Compromís per Foios anuncia que serà “molt exigent” amb el nou govern del PP des del primer dia de la constitució del nou consistori al recordar que “Foios necessita inversions importants i volem recordar que en la legislatura passada les inversions només foren les dels plans Estatals i Confiança”.
Per a Compromís per Foios el nou PGOU “haurà de ser alguna cosa més que la planificació urbanística dels pròxims anys, el pla general haurà de contemplar la creació de llocs de treball”.

Per a Ruiz, “el govern del popular de Foios haurà de decantar-se entre els 60 milions que ens costa la Fórmula I o per portar la inversió de 3 milions d’euros per a l’adequació i ampliació del CP Mare de Déu del Patrocini que tenim adjudicada des de l’any 2008”.

En su nota de valoració dels resultas electorals, Compromís agraïx a les persones la seua consolidació com la tercera força municipal amb 667 vots. Sergi Ruiz, cap de llista de COMPROMÍS, valora els resultats “com a mostra del recolzament del treball que hem fet durant la legislatura passada i reforça la nostra situació amb menys de 200 vots de diferència amb el PSOE”.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here