Compromís reivindica la creació d’una via verda al barranc del Carraixet

0
326

Barranc-Carraixet-Pont-SecLa creació d’una via verda als marges del barranc del Carraixet és una de les esmenes als pressupostos generals de l’Estat que presentà el diputat de Compromís al Congrés dels Diputats, Joan Baldoví, el passat mes d’agost.

Per a Compromís, l’adequació dels marges del Barranc de Carraixet com a via verda “eliminaria la seua perillositat, faria els passejos més agradables amb la dotació de zones de descans i ombra, permetria també la connexió dels diferents municipis de les comarques de l’Horta Nord, Camp de Túria i la ciutat de València, i amb la platja mitjançant bicicleta o a peu”.

Compromís considera que esta posibilitat també serviría “d’unió natural amb altres vies ciclistes com la via Xurra. I a més es podria adaptar fàcilment algunes zones a l’accés de persones amb mobilitat reduïda”.

Per tal de donar visibilitat a esta reivindicació el pròxim dissabte 12 de setembre a les 18:00 hores, Joan Baldoví acompanyarà els col·lectius de Compromís dels pobles de la vora del Carraixet en un acte que es realitzarà al pont sec d’Alfara.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.