Compromís recorda que l'ajuntament dona en subvencions 427.000 euros al Foyos CD quan el presidia el funcionari denunciat

567

sergi ruiz compromís foios

Després de coneixer la notícia que un funcionari de l'ajuntament de Foios ha estat denunciat per presumpta malversació,  Compromís per Foios recorda que l'ajuntament havia concedit al antic Foyos CD, club del que va ser president el funcionari ara denunciat, en subvencions i factures pagades la quantitat de 427.682 euros “i el govern municipal no havia exigit la documentació justificativa de les quantitats percebudes en concepte de subvenció”, segons Sergi Ruiz, candidat a l’alcaldia de Foios.

Per això, Ruiz demana a l’alcalde Héctor Bueno i al regidor d'Hisenda i economista, Roberto Calpe, responsabilitats ja que “Porten 8 anys en el govern sense fer res, sense dir res i consentint el desordre en els comptes de l'ajuntament. ¿I Ha sigut ara quan se n’han adonat?”

Ruiz, candidat per Compromís, explica que “amb esta notícia escandalosa, l'alcalde fuig de la seua responsabilitat política i de gestió i posa, per interessos electorals, el punt de mira, no sobre el funcionari, sinó sobre l'antiga regidora del PP i ara adversària, que el va abandonar deixant-lo en minoria”.

1 COMENTARIO

  1. Que ha passat al llarg de 8 anys o més en l’ajuntament de Foios? Com és possible que a una administració amb el mínim de rigor i control se li passara per alt que no s’ingressaven els impostos corresponents? De nota!

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.