Compromís recolza els treballadors tancats a l’Hospital Militar

0
128

Compromis per Mislata vol mostrar el seu suport a tots els treballadors de l’Hospital Militar que des d’ahir es troben tancats en el recinte com a mesura de protesta, ja que des de la Conselleria de Sanitat continuen jugant a la desorientació amb els seus llocs de treball. “Una situació d’incertesa per la qual ja porten passant els treballadors durant 5 anys i que s’agreuja amb la situació actual”, expliquen des de la formació política.
De fet, com han denunciat els treballadors, l’actual situació d’incertesa “produeix desarrelament en el centre de treball i per tant una sèrie de mobilitats forçoses sense donar opcions al personal de conèixer el centre”. El perjudicat, a més del treballador, acaba sent el pacient que acudeix al centre, ja que els empleats no poden atendre’ls en les condicions més idònies.

“Tota esta situació demostra una vegada més les mentides del Partit Popular en el govern de la Generalitat i en la nostra població, que van prometre que l’Hospital Militar seria un “centre  de referencia” per als veïns i que en l’actualitat dista molt de ser-ho”.

Des de Compromis per Mislata aseguren que continuaran vigilant que es complisquen els pactes que des de Conselleria es van realitzar amb els veïns de la Vila, “denunciant qualsevol situació que puga perjudicar els interessos dels usuaris, així com participant activament en el Pacte per la Sanitat de Mislata junt amb les associacions veïnals i moviments polítics adscrits”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.