Compromís reclama per a Sedaví 2'2 milions en inversions al debat sobre els Pressupostos Generals de l'Estat de 2016

469

Congreso-diputados

Compromís per Sedaví ha presentat un paquet d'esmenes als Pressupostos Generals de l'Estat, per tal de reclamar 2, 2 milions d'euros en inversions per a 2016 a Sedaví. Durant el debat dels pressupostos, el representant de Compromís al Congrés, Joan Baldoví, presentarà aquestes esmenes per a millorar les infraestructures de transport al municipi.

Entre les esmenes presentades, cal destacar-ne la construcció d'un baixador ferroviari a Sedaví. Aquesta infraestructura va ser proposada al Ple Municipal per la formació valencianista la passada legislatura, i es va aprovar per unanimitat demanar-la al govern central però “donat que encara no s'ha fet cas a aquesta resolució del govern local”, Compromís per Sedaví “reclamarà novament en estos pressupostos que s'incloga, ja que es tracta d'una inversió necessària per a millorar les connexions de Sedaví amb els pobles del seu voltant i amb la ciutat de València”.

Altra de les reivindicacions de Compromís per Sedaví durant la passada legislatura, i també proposada i aprovada al Ple Municipal, va ser la connexió del nucli urbà amb les platges, travessant el barri de La senda de les vaques, este nucli de població ha estat tradicionalment marginat al trobar-se separat pel pas de la V-31. Segons Compromís, actualment sols es pot creuar el pont que unix els dos nuclis urbans amb vehicles de motor, “ja que el pont no està habilitat per al pas de vianants ni tampoc té carril bici”. En estos pressupostos, el diputat Joan Baldoví, reclamarà l'adequació del pont, afegint voreres i carril bici en les dos direccions.

A més d'estes dos grans reivindicacions, aprovades a proposta de Compromís per Sedaví al Ple Municipal durant l'anterior legislatura, la formació valencianista reclamarà la necessitat urgent de reparar l'enllumenat públic propietat del Ministeri als accessos a la població, “apagat des de fa més d’un any”, així com millorar l'accés per autovia per a evitar accidents de trànsit.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.