Compromís, PSPV i PodEU acorden un pla de govern per als propers quatre anys a Paiporta

333

fotoEls representant de Compromís, PSPV-PSOE i PodEU, han arribat a un principi d’acord, amb l’aportació de propostes dels tres partits, per a un programa de govern per als propers quatre anys. El nou document inclourà quatre grans àrees de treball: àrea de polítiques socials, atenció a les emergències socials i plans d’ocupació; àrea de transparència; àrea de participació ciutadana i àrea de drets socials (educació, sanitat, igualtat i cultura).

En l’última reunió, celebrada ahir, 8 de juny, s’ha avançat molt en el consens d’idees i solucions als problemes actuals de Paiporta. Tots els partits han compartit la necessitat de prioritzar l’ajuda social per a aquelles persones que es troben desprotegides i en situació d’emergència social. També han estat d’acord en fer una tasca important per a que les decisions de l’Ajuntament i la gestió siga transparent i estiga sempre a disposició dels ciutadans. “En este sentit hem avançat en l’acord de que tots els grups formarem part de la junta de govern local, com a eina fonamental de treball per un govern estable i corresponsable”, han explicat.

La participació ciutadana com a instrument de decisió que permitisca a la ciutadania participar activament en la política local, també ha estat un dels punts compartit pels tres partits, així com la defensa dels drets socials que han sigut objecte de retalls.

Amb les propostes definides i consensuades, el tres partits s’han tornat a convocar per a dimecres 10 de juny, per tal d’acabar de donar forma al document i, es suposa, fer la composició del Govern municipal que haurà de dur endavant aquest programa de govern.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.