Compromís proposarà eliminar l’increment de la taxa del fem al considerar que “l’augment en més d’un 200% és abusiu”

0
67
Bankia

Compromís per Foios proposarà en el próxim Ple municipal eliminar l’increment de la taxa del fem al considerar que “l’augment en més d’un 200% és abusiu, a més la pujada ha sigut amb pressa i en agost perquè els ciutadans, que són els que el pagaran, no puguem presentar les al•legacions com preveu la llei”.
Per a Gumer Ynarejos, regidor de Compromís per Foios, “la gestió dels residus ha sigut improvisada, perquè durant els anys anteriors els abocadors que rebien el fem de la nostra comarca han anat esgotant la seua capacitat. L’EMTRE, empresa que s’encarrega del tractament, no ha fet el seu treball, ja que no ha construït les instal•lacions necessàries perquè els residus es tracten de manera adequada”.

Ynarejos proposarà en el próxim Ple municipal que s’incentive la reducció de residus, i que s’introduïsquen coeficients que premien aquells districtes o municipis que obtenen resultats positius en la reducció dels seus residus, mitjançant la introducció del ‘bonus malus’”.

Compromís també instarà a l’Entitat Metropolitana perquè la taxa establisca trams de bonificacions, “destinades a les famílies nombroses i que compten amb algun dels seus membres amb alguna discapacitat. Igualment, s’han d’atorgar bonificacions en la factura als titulars dels contractes de subministrament, quan les persones que convisquen als domicilis acrediten la percepció d’ingressos per davall del salari mínim interprofessional”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here