Compromís presenta una moció per eliminar els símbols franquistes a Mislata

432

placa falangistaCompromís per Mislata ha presentat una moció per què l’Ajuntament de Mislata elimine els símbols franquistes a la vila de Mislata. Sobretot, les plaques falangistes del Ministeri d’Habitatge que encara estan en una part de les façanes de les vivendes del municipi.

Així mateix, en la moció demana realitzar un cens de vestigis i símbols d’exaltació del Franquisme per facilitar la retirada dels mateixos en col·laboració amb la Direcció General de Reformes Democràtiques, per tal de fer complir el nou decret del Govern valencià que impulsa la llei de Memòria històrica abandonada per l’anterior govern del PP.

Des de Compromís per Mislata es demana que “hi haja una celeritat en aquesta moció i que totes les veïnes i veïns de Mislata deixen de tindre al seu carrer símbols d’un temps de foscor del nostre país”, en paraules de Javier Gil, regidor de Compromís per Mislata: “estem oberts a col·laborar en la realització del cens de símbols per què els símbols siguen cosa del passat i deixen de ser un part de la decoració del nostre poble”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.