Compromís presenta la seua candidatura a les eleccions locals de 2015 a Quart de Poblet

0
424

compromisquartCompromís Quart de Poblet ha presentat la seua candidatura per a les eleccions locals de maig formada, segons la formació política, “amb un grup d’home i dones de Quart, preparats i decidits a treballar per Quart i els seus veïns i garantir el canvi que l’Ajuntament necessita”.

Segons manifesta Paco Juan, secretari d’Organització i Campanya de Compromís, “és un equip que reuneix l’experiència, la professionalitat i l’honradesa de persones que vénen del món de l’associacionisme, l’empresa, l’educació, la cultura, el cooperativisme….propers als nostres veïns i veïnes. Gent de Quart que treballa i treballarà per Quart de Poblet, amb els ulls posats ací i en els nostres problemes, no estarem mirant al partit, a Madrid o a València”.

El cap de llista és Xavi Torres, actual regidor i portaveu de Compromís a l’Ajuntament, qui ha manifestat que “el nostre equip no és el “recanvi” en l’Ajuntament, no va a ser la garantia de quatre anys més de majoria absoluta i de política feta d’esquena a la gent. Som un grup de veïns que representem el canvi en l’Ajuntament i el canvi que els veïns esperen en el nostre poble”.

Les primàries de Compromís han sigut un exemple. 300 veïns han pogut expressar el que pensen i el que senten a l’hora de decidir la configuració de la nostra candidatura. L’elaboració del programa és un altre exemple que es poden fer les coses d’una altra forma; fem assemblees obertes i participatives, arrepleguem propostes a través de la nostra web. Compromís ja ha demostrat que es poden canviar les coses, des del principi. Hem demostrat que estem preparats per a treballar amb el poble i per al poble, ara és el moment de fer un pas endavant i portar aire fresc al nostre Ajuntament”, ha declarat Torres.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.