Compromís pregunta a Les Corts sobre les obres irregulars de la Cartoixa de El Puig

0
79
Bankia

El diputat del Bloc al grup parlamentari de Compromís Josep Maria Pañella ha registrat una bateria de preguntes en les Corts Valencianes perquè la consellera de Cultura done respostes sobre les “obres irregulars i les agressions al patrimoni històric i artístic de la Cartoixa d’El Puig”.
Estes qüestions venen motivades per les denúncies i la queixa que va elevar el Centre d’Estudis de l’Horta Nord al Síndic de Greuges davant unes obres que atemptaven contra el conjunt patrimonial d’esta Cartoixa.

Segons Pañella, “és molt trist que una vegada més, ens trobem que hem de formular preguntes en Les Corts perquè la Conselleria no vetlla pel nostre patrimoni artístic i tenen que ser entitats cíviques i culturals les que denuncien eixes agressions. Per això, volem saber què ha fet Cultura per a donar compliment a la Llei de Patrimoni i restablir l’estat de la part afectada per obres en la Cartoixa del Puig i si s’ha fet una inspecció del recinte”.

A més, també ha dit que el seu grup vol saber “la justificació que ha donat la Conselleria que dirigix Trinidad Miró al Síndic de Greuges i si també han donat alguna resposta a l’entitat que ha denunciat les obres il•legals contra el patrimoni”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here