Compromís porta a Les Corts el procés de privatització dels corserges dels col•legis públics de Mislata

0
68
Bankia

Iniciativa-Compromís per Mislata ha preguntat en Les Corts mitjançant la diputada Mireia Mollà per la licitació que l’ajuntament de Mislata ha aprovat sobre el servei de consergeria dels col•legis públics de la població i que apareix publicada en el Butlletí Oficial de la Província de Valencia de dissabte 31 de juliol.
Segons Iniciativa-Compromís per Mislata, els interrogants versen sobre la privatització d’un servei que ja venen desenvolupant huit treballadors en plantilla del consistori i per tant funcionaris municipals “i que no solament representa un atac flagrant als drets laborals sinó que a més implica una despesa anual de 288.000 euros, durant un termini inicial de dos anys per a les arques municipals ja tocades per la negligent actuació del governats populars”.

La diputada s’interessa per una privatització “que sembla fonamentar-se segons allò que esgrimeixen les autoritats en cobrir baixes laborals mèdiques que podrien fàcilment tindre substitucions tirant ma de les borses que l’agencia de desenvolupament local (ADL) utilitza periòdicament”.

“Des d’ Iniciativa-Compromís entenem que la privatització en si no es un remei a situacions que han de solucionar-se en altres àmbits. Els problemes tenen altres vies d’actuacions que no les que aquest govern te com a llibre de ruta sempre en detriment dels mateixos i que en la practica representen la creació d’empreses amigues que puguen controlar”, segons la diputada.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here