El candidat de Compromís-Podem-ÉsElMoment Joan Baldoví visitarà Xirivella el primer dia de campanya

0
2 lecturas

Joan Baldoví. Compromís-Podem-EsElMoment

El candidat de la llista conjunta formada per Compromís i Podem #ÉsElMoment, Joan Baldoví, visitarà Xirivella el pròxim divendres 4 de desembre, a les 16:30 hores, en el primer dia de campanya electoral dels comicis generals del pròxim dia 20.

Joan Baldoví farà una passejada que s'iniciarà a la Plaça d'Espanya (antic solar de Feycu) i nus gordià que connecta la V-30 amb l'A-3.

Després visitarà la zona del barri de l'avinguda de la Pau i Ramón Muntaner i acabarà el recorregut al col·legi Rei en Jaume, la zona de màxima afecció pel soroll de l'aeroport.

Durant la visita estarà acompanyat pels membres de Compromís i Podem Xirivella. Baldoví atendrà a representants de les associacions veïnals de la localitat que podran exposar les seues reflexions i opinions sobre els problemes de la localitat.

Segons Compromís per Xirivella, “la campanya de Compromís-Podem Xirivella se centrarà en remarcar la importància que té que el Govern d'Espanya escolte la veu del nostre municipi per poder solucionar problemes tant greus com la contaminació acústica dels avions o la interconnexió entre la V-30 i l'A3”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí