Compromís també demana al ple d’Alboraia que torne a pronunciar-se contra l’ampliació de la V-21

0
1928

El grup municipal de Compromís per Alboraia porta setmanes realitzant gestions per tal que al municipi es torne a parlar de l’ampliació de la V-21, projecte que el ministeri de Foment ha tret a licitació aquest estiu i que el ple d’Alboraia ja va rebutjar al 2015.

Compromís va demanar el 31 de juliol que es convocara el Consell sectorial d’Urbanisme per al mes de setembre i tratar el tema de l’ampliació de la V-21. El dimecres va registrar una moció, tal i com va fer EU, per a debatir al ple d’aquest mes de setembre per a reiterar l’oposició de l’Ajuntament al projecte de Foment i el divendres 15 de setembre ha enregistrat un document per demnar la convocatòria del Consell Agrari.

El grup municipal demana la convocatòria urgent d’aquest organisme i que entre els punts de l’ordre del dia figure l’ampliació del tercer carril de la V-21 i que s’informe als representants del sector agrari de la situació i valorar entre tots la presa de mesures com ara la reunió amb els afectats per les expropiacions o una declaració institucional contra el projecte.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here