Compromís també demana al ple d’Alboraia que torne a pronunciar-se contra l’ampliació de la V-21

2414

El grup municipal de Compromís per Alboraia porta setmanes realitzant gestions per tal que al municipi es torne a parlar de l’ampliació de la V-21, projecte que el ministeri de Foment ha tret a licitació aquest estiu i que el ple d’Alboraia ja va rebutjar al 2015.

Compromís va demanar el 31 de juliol que es convocara el Consell sectorial d’Urbanisme per al mes de setembre i tratar el tema de l’ampliació de la V-21. El dimecres va registrar una moció, tal i com va fer EU, per a debatir al ple d’aquest mes de setembre per a reiterar l’oposició de l’Ajuntament al projecte de Foment i el divendres 15 de setembre ha enregistrat un document per demnar la convocatòria del Consell Agrari.

El grup municipal demana la convocatòria urgent d’aquest organisme i que entre els punts de l’ordre del dia figure l’ampliació del tercer carril de la V-21 i que s’informe als representants del sector agrari de la situació i valorar entre tots la presa de mesures com ara la reunió amb els afectats per les expropiacions o una declaració institucional contra el projecte.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.