Compromís per Xirivella proposa un homenatge de tota la ciutadania a les víctimes de la COVID-19

620

Compromís per Xirivella ha denunciat que l’alcalde Michel Montaner haja convertit el dol oficial com els 3 minuts de silenci del dia de dol institucional en un acte partidista. Per aixó, Compromís ha proposat un homenatge de tota la ciutadania a les víctimes de la COVID-19

Segons Compromís, es suposava que l’acte seguia la declaració de dol institucional del Consell, però en lloc d’això l’alcalde de Xirivella, amb el suport de Podem, el va convertir en un acte clarament partidista i que s’aparta de les normes de confinament que tots estem seguint.

La queixa política de Compromís està motivada perque Montaner aprofita el diumenge de dol oficial “per fer-se una foto davant el centre de salut amb personal sanitari, Protecció Civil i Policia Local i exclou l’oposició del consistori, que ni tan sols havia sigut informada de la celebració de l’acte, com tampoc s’ha tramitat cap decret d’alcaldia declarant l’adhesió de l’Ajuntament de Xirivella al dol acordat pel Consell”.

Compromís per Xirivella ha explicat que en la seua convocatòria el Consell invitava a expressar el condol des dels balcons amb tres minuts de silenci “i una concentració amb desenes de persones està molt lluny del confinament que es demana a la ciutadania”, segons denuncia Ricard Barberà, portaveu de Compromís.

Acte amb la ciutadania

Berberà ha explicat que Compromís per Xirivella ha fet una proposta per a quan passe la crisi sanitària i ja no siga necessari el confinament. La proposta es l’organització d’un acte en record a les víctimes, de solidaritat amb els familiars i d’agraïment al personal “que ha estat combatent la pandèmia. Un acte en què puga participar tota la ciutadania i la corporació municipal al complet, sense exclusions i amb la discreció que en estos actes han de mantindre els representants polítics”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.