Compromís per Torrent tramita peticions d’informació dels veïns a través del portal Volemsaber.com

0
89

El grup Compromís per Torrent ha posat en marxa una Oficina de Transparència i Govern Obert, VolemSaber.com, un lloc web mitjançant el qual els ciutadans poden demanar informació sobre les institucions i el municipi. Ja s’han registrat més de 300 peticions en les menys de dues setmanes de funcionament.
D’aquesta manera, els ciutadans tenen la possibilitat de que les seues sol•licituts siguen registrades en l’oficina electrònica de Compromís per a que els seus grups al Congrés dels Diputats, les Corts Valencianes o els respectius ajuntaments, s’encarregaran de la tramitació.

També s’anirà informant de l’estat de la solicitut a l’interessat i en faran difusió a través dels canals a les xarxes socials de l’Oficina, com a la pàgina de Facebook, facebook.com/volemsaber, i al Twitter, @VolemSaber.

El portaveu municipal de Compromís, Vicent Beguer, ha senyalat que “que “el fet de portar les inquietuds i la veu dels veïns i veïnes a l’Ajuntament ha sigut una constant en la nostra manera de fer política i ara, gràcies a les noves tecnologies, obrim un nou portal per facilitar encara més les coses”.

Beguer també ha valorat la iniciativa i ha explicat que ara “tenim una altra ferramenta més per tal de continuar la nostra manera de fer política, que és, tal com el nostre lema diu, de baix cap a dalt”.

Les preguntes tramitades fan referència a diversos temes, des dels criteris i la baremació a l’hora d’atorgar les beques de la Diputació, passant per qüestions sobre el Torrent-Bici, fins a la valoració del Rockejat o l’agenda cultural del municipi.

A més a més, des de l’Oficina VolemSaber.com es pot participar en la redacció de la proposta de Llei de Transparència i Govern Obert que Compromís presentarà a les Corts en setembre. Així, per a millorar i ampliar la futura proposta, els ciutadans que vullguen poden participar aportant el seu punt de vista, afegir qüestions d’interés o proposar canvis. © Hortanoticias

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.