Compromís per Torrent proposa canviar la compra de diaris en paper per subscripcions online

532

Torrent. Ajuntament de Torrent. Detalle fachada

Compromís per Torrent, mitjançant el seu portaveu Pau Alabajos ha presentat una moció en la que demana canviar el format de paper en la premsa que reben els grups municipals i el govern per subscripcions online, "més econòmiques i respectuoses amb el medi ambient".

A més a més des de Compromís s'ha sol·licitat que el Butlletí d'Informació Municipal (B.I.M) canvie el seu format a un suport de paper premsa reciclat, més econòmic i ecològic.

Amb els diners, procedents de l'estalvi en aquestes partides, Compromís proposa que siguen destinats a una línia d'ajudes a la promoció del valencià en la premsa local existent en Torrent "de manera que l'Ajuntament garantisca simultàniament que la ciutadania reba informació de quilòmetre zero i promocione la llengua pròpia de Torrent".

Finalment Alabajos ha destacat en la moció la necessitat de regularitzar i reglamentar la política de subvencions a la premsa local, així com establir els criteris de publicitat institucional, de manera que el pressupost siga repartit "de manera equitativa entre les diferents iniciatives informatives de Torrent".

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.