Compromís per Torrent demana al govern local més control dels botellons als parcs

546

El portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Torrent, Pau Alabajos ha denunciat que a la nit es celebren mini botellons als parcs públics de la ciutat i demana a l’equip de govern local que controle aquestes situacions. El fet que relata el regidor fa referència als “grups d’entre 5 i 20 persones que al llarg de la matinada es reuneixen en diferents zones enjardinades de Torrent per consumir alcohol en grup”.

Respecte a aquest tema, Alabajos ha volgut recordar que “Torrent ha registrat 29 nous casos de COVID-19 als darrers 14 dies; malalts que no han pogut ser rastrejats, per tant no es coneix l’origen del contagi; però el que està clar és que no s’està controlant el compliment de legalitat ni en els llocs d’oci nocturn ni a les zones proclius, com són els parcs i jardins de la ciutat al llarg de la matinada”.

Finalment des de Compromís han anunciat que demanaran a la regidora delegada de seguretat, Inmaculada Amat, la planificació de les patrulles nocturnes de Torrent, “volem saber on està enviant el govern municipal a la Policia Local a les nits”, ha conclòs Alabajos.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.