Compromís per Torrent denuncia l'aparició de noves factures de les festes de 2011 per valor de 23.780 euros

566

Torrent. Ajuntament de Torrent. Detalle fachada Després de l'aparició de factures per import de més de 400.000 euros, Compromís per Torrent ha denunciat l'aparició de noves factures en festes, corresponents a l'any 2011, per valor de 23.780'74 euros.

Segons la formació nacionalista, la Comissió Informativa d'Economia i Hisenda, celebrada el passat 22 de setembre, va presentar l'expedient de reconeixement extrajudicial de crèdits número 6/2015 per un import total de 52.924'33 euros. Entre el total de les factures de l'expedient hi figuren 26 corresponents a despeses de festes celebrades en l'any 2011, que han sigut presentades per Registre d'Entrada en juny de 2015, just després de les eleccions municipals però abans que es produïra la seua prescripció. El muntant d'aquestes factures apuja a 23.780'74€ .

Compromís ha recordat que al 2011 ja es varen pressupostar 1.345.139'60 euros de despeses en festes, !i que 4 anys després apareixen 23.780'74€ addicionals de les que, fins ara, no es tenia constància".

En la comissió on es varen tractar aquestes factures els regidors de Compromís demanaren la compareixença pública tant de l'anterior responsable d'economia, el popular Jorge Planells, com de l'empresa Alvir Espectáculos, lliuradora de les factures, per tal que donaren les explicacions oportunes.

En aquest sentit, al no haver-hi resposta per part de Planells, Compromís votà en contra de reconéixer aquestes factures a càrrec de l'erari públic. La resta de grups: PP, Psoe, Ciudadanos i Guanyant votaren a favor.

Finalment els regidors Pau Alabajos i David Baviera han instat l'actual responsable d'economia, el socialista Andrés Campos, perquè els facilite el més aviat possible el conjunt de despeses que aquesta empresa ha facturat a l'Ajuntament de Torrent sota els anys de mandat del Partido Popular.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.