Compromís per Torrent demana per tercera vegada la factura i el contingut d’una enquesta que costà 21.755 euros

323

Torrent. Ajuntament de Torrent. Detalle fachadaCompromís per Torrent ha demanat per Registre d’Entrada el contracte, la factura així com el contingut d’una enquesta d’opinió encarregada per l’Ajuntament de Torrent el 27 de maig de 2014 que costà 21.755 euros al consistori torrentí

Aquesta petició d’informació és la tercera vegada que Compromís la sol·licita a Alcaldia, la qual aprovà la despesa mitjançant el Decret número 1881/2014 de 27 de maig. A les peticions per escrit han de sumar-se les verbals efectuades en diferents plens de l’Ajuntament de Torrent, “sense que fins al moment s’haja tingut cap resposta per part dels membres del govern municipal”

Compromis afirma que la primera petició per escrit data del 13 de novembre de 2014 i la segona va ser presentada el 5 de gener de 2015, a les quals se suma la tercera registrada ara.

Per a Compromís per Torrent, l’equip de govern “amaga informació a la ciutadania i als grups polítics de l’oposició, vulnerant el Reglament Orgànic del Ple així com els principis bàsics de transparència de la qual presumix el govern municipal”.

Compromís ha insistit en el fet que aquesta enquesta “de la qual ningú, excepte el PP, coneix el seu contingut, ha sigut costejada per tots els torrentins i les torrentines, que haurien de ser els primers en ser informats sobre el seu objectiu, la naturalesa de les preguntes formulades i els resultats derivats de la mateixa”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.