Compromís per Sedaví realitzarà primàries per a escollir el candidat a l’Alcaldia

0
176

Compromís per Sedaví, seguint el calendari oficial aprovat al Reglament de Primàries que la Coalició Compromís va aprovar el darrer 4 de desembre, ratifica el procés per a l’elecció del candidat a l’Alcaldia de Sedaví a les properes eleccions municipals.

La formació a Sedaví es va reunir aquest dimecres 10 de desembre per tal de tractar el reglament de primàries que regirà el procés de tria de candidats per a les properes eleccions municipals.

Així, l’assemblea local de Compromís per Sedaví, per unanimitat, ha obert el procés per a que les persones que vullguen encapçalar la llista electoral ho manifesten i s’inicie el procés de primàries. En el cas que només es presentara una persona a l’alcaldia, el col·lectiu local podrà ratificar la seua candidatura sense haver-se de votar.

Per a la resta de la llista, el col·lectiu elaborarà una llista de consens de manera que aquesta siga paritària d’acord amb la legislació vigent “i amb persones suficientment preparades per poder assumir el possible futur govern local”.

El termini per a presentar les candidatures comença el proper dilluns 15 de desembre i es tancarà el divendres 19 de desembre, proclamant els precandidats el dilluns 22 de desembre, a partir d’aquest dia, els precandidats tindran una setmana per a presentar els avals corresponents, per a poder proclamar els candidats que concorreran a les primàries el 29 de desembre i obrir, si escau, el procés electoral.

Tota la informació del procés es farà pública a través de la web del col·lectiu local http://sedavi.compromis.net i a les xarxes socials.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.