bánner Auditori Horta Noticias

Compromís per Quart enceta una campanya de sensibilització sobre la recollida d’excrements de les mascotes

0
172

Compromís per Quart ha començat una campanya de sensibilització, regalant un Ecopoop (arreplegador ecològic d’excrements ), a les persones que tenen mascotes. Amb aquesta iniciativa vol col·l borar per la neteja i convivència conjunta. La campanya ha començat ara i tindrà una segona part al quen des de la coalició tornaran a repartir Ecopoop.

compromís quart mascotes (1)Al mes d’abril, el grup de Compromís a l’Ajuntament va fer una sèrie de preguntes relacionades amb la gestió municipal dels excrements de mascotes, “preguntes que fa menys de 10 dies que han sigut contestades. Entre aquestes respostes ens crida l’atenció que en 12 mesos només s’han obert 6 expedients relacionats amb l’ordenança d’animals, pensem que són pocs per a la realitat que és dóna hui en dia al carrer”, expliquen. compromís quart mascotes

“Continuarem treballant amb esta linea, recollint propostes de la ciutadania i fent de Quart un poble més net i amb milllors recursos per les nostres mascotes”, conclouen des de Compromís.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here