Compromís per Puçol presenta la seua candidatura a les Eleccions Municipals de maig

680

CANDIDATURA COMPROMÍS PUÇOL 2015La coalició Compromís per Puçol presenta la seua candidatura a les Eleccions Municipals que va tindre lloc a la Casa de Cultura el dijous passat, 16 d’abril.

L’acte presentat per Mª Josep Amigó, exalcaldessa de Bonrepòs i Mirambell i membre de l’Executiva Nacional de Compromís, va comptar amb les intervencions de Sara Gómez, secretària comarcal de Compromís, i de Joan Baldoví, diputat per la coalició al Congrés dels Diputats.

Sara Gómez va explicar com treballa Compromís als pobles de l’Horta Nord on té representació municipal, i en destacà la política de proximitat i les nombroses propostes que presenta Compromís als ajuntaments. Gómez denuncià la política de retallades que el PP ha dut a terme a la Generalitat Valenciana en els darrers anys, “que ha deixat tots els valencians endeutats i ha hipotecat el nostre futur”.

Baldoví va destacar la manera de treballar al Congrés dels Diputats, on Compromís, amb tan sols un diputat, porta a terme una feina encomiable. El diputat a Madrid explicà que “sempre estic en contacte amb els nostres regidors i regidores, diputats i diputades perquè em diguen quines són les propostes més importants i per les quals cal lluitar i ser l’altaveu al Congrés”.

Tancà el torn de parlaments Enric Esteve, que va començar dient que “als pobles es vota la persona, però no es pot oblidar a quin partit representa cada candidat o candidata i el que eixe partit ha fet. Hem treballat amb valentia per les persones més desprotegides i hem presentat en esta legislatura més de 70 mocions i més de 350 precs i preguntes per millorar la qualitat de vida dels veïns de Puçol”.

Esteve enumerà les infraestructures que cal realitzar urgentment per les inundacions, les connexions viàries paralitzades des de fa anys i que impedeixen la descongestió dels trànsit i l’abandonament del nucli antic, “tant per uns com per altres”.

La candidatura està formada per 9 dones i 8 homes amb vocació de servei públic i preparats per a “governar un gran poble unit i del qual es puguen sentir orgullosos els puçolencs i les puçolenques, i els seus fills i nets”, segons Esteve.

Al finalitzar l’acte s’obsequià els assistents amb una copa de cava valencià i una planta aromàtica amb el lema #ambvalentia!.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.