Compromís per Puçol, disposat a formar un govern d’esquerres i obert amb EU, Ara Puçol i PSPV

888

Compromís per Puçol vol formar part d’un govern d’esquerres, “compacte i plural” després de valorar la primera ronda de contactes amb la resta de partits que el passat 24 de maig van obtindre representació en el futur consistori.

Des d’aquell dia han estat treballant en la conformació d’acords perquè el pròxim dissabte, 13 de juny, quan es constituïsca el nou Ajuntament, “les forces de progrés siguen capaces de presentar una candidatura a l’alcaldia que sume majoria absoluta gràcies a la seua diversitat”.

“En cas de no aconseguir-ho, recordem, el PP continuaria governant Puçol, circumstància que entenem que el poble ha castigat, ja que ha restat 2 regidors a l’anterior equip PP-Pavalur”, han declarat des de Compromís.

La coalició ha preparat una bateria de propostes sobre benestar social, infraestructures, participació ciutadana i transparència en la gestió que compartirem amb PSOE, Ara Puçol i EU amb l’objectiu d’aconseguir un acord programàtic amb ells, pas previ a la conformació d’un nou govern municipal integrat pels quatre i obert a la ciutadania i a la resta de forces polítiques.

“Abans del pròxim dissabte farem una valoració d’este procés de contactes a diverses bandes que desitgem que arribe a l’èxit per responsabilitat pública i convenciment polític”, han declarat des de Compromís.

L’Ajuntament de Puçol és dels que contarà amb més grups municipals de la comarca aquesta legislatura: PP, amb sis regidors; PSPV, amb quatre; Compromís, amb tres; i EU, Ara Puçol, Pavalur i Ciudadanos amb un regidor cada un.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.