Compromís per Picassent presenta el seu programa electoral per a la legislatura 2015-2019

505

Presentació del Programa electoralCompromís per Picassent ha presentat el seu programa electoral de cara a la legislatura municipal que tindrà lloc entre maig de 2015 i maig de 2019. La formació valencianista, encapçalada a Picassent per Artur Hernàndez, presenta un extens programa electoral “basat durant tot el seu desenvolupament en les polítiques socials i la creació d'una xarxa d'oportunitats laborals a Picassent”.

Altra de les característiques principals d'aquest programa electoral ha estat la participació ciutadana. Des del mes de setembre de 2014, Compromís per Picassent ha posat en marxa diversos mecanismes de participació amb l'objectiu d'involucrar a la ciutadania en la confecció d'aquest programa electoral, segons han explicat des de la candidatura.

Assemblees obertes i eines de participació directa mitjançant la web local han servit per construir el programa. Posteriorment, a la redacció del programa, l'assemblea local de Compromís per Picassent el va aprovar per unanimitat. “Estem molt contentes i contents amb el resultat final del programa. És un exemple de com involucrar a la ciutadania en la vida activa de la política municipal. Calculem que entre un 35-40% de les propostes que recull el programa tenen com a origen les propostes ciutadanes”, ha expressat el candidat a l'Alcaldia de Picassent per Compromís, Artur Hernàndez.

Per la seua part, Juli Cànoves, ponent del programa i número 3 en la llista de Compromís per Picassent, ha volgut fer ressó en la importància del programa: “hem intentat presentar un cos legislatiu a la ciutadania. Una de les principals característiques del programa és la seua vessant social. Des del principi deixem clara quina és la nostra manera de governar i la necessitat de desenvolupar el model de ciutat que volem mitjançant 4 eixos fonamentals: la participació ciutadana i la transparència, el desenvolupament de la societat de benestar a Picassent, fer de Picassent una ciutat de treball i d'emprenedors i un compromís amb l'entorn construint una ciutat sostenible”.

“És molt important saber el model de poble que volem. Nosaltres ho tenim clar, i ho volem deixar clar al nostre programa electoral. El nostre model de ciutat es basa en les persones, en una ciutat d'oportunitats i benestar. És el moment que deixem enrrere les polítiques antigues i tornem a somriure”, ha conclós Hernàndez.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.