Compromís per Picassent elabora el seu programa electoral amb la participació de la ciutadania

523

compromis picassent enric moreraCompromís per Picassent ha iniciat una nova iniciativa, pionera en l’àmbit electoral de Picassent, per fer un programa electoral participatiu i popular amb tots els veïns del municipi. Per a fer-ho, Compromís ha habilitat una nova eina al seu web on s’anima a la gent a enviar les seues propostes que formaran part del programa electoral local de 2015.

Aquestes propostes seran tractades en assemblees obertes a la ciutadania que es realitzaran a la seu de la formació a partir del mes de gener per tal d’agrupar-les i incorporar-les al programa definitiu.

Però, més a més de la eina informàtica, durant els mesos de desembre i gener la gent de Compromís estaran recollint pels carrers de Picassent les opinions dels veïns per incorporar-les al programa electoral.

Política horitzontal

“Des de Compromís per Picassent s’ha apostat durant tota la legislatura per la participació ciutadana en la manera de fer política”, expliquen des de la foramció política. S’han realitzat diverses assemblees obertes des de setembre de 2011 on han participat el regidor de Compromís a l’Ajuntament de Picassent, Artur Hernàndez, però també diputats de la formació com Enric Morera i Joan Baldoví.

A més a més, dins de la campanya Picassent sense barreres, els veïns van enviar multitud de fotos denunciant l’estat de la innaccesibilitat dels carrers del municipi.

“Per a nosaltres, la participació de la gent, dels nostres veïns i veïnes, no és una moda en la forma de fer política. Va ser un dels nostres compromisos en les eleccions locals de 2011 i des de l’oposició així ho hem impulsat. Hem fet multitud de iniciatives que posen de manifest la importància de la participació popular en les decisions d’un col·lectiu. Ara llançem aquesta proposta de fer una programa electoral popular. Mai en Picassent ho ha fet ningú, i la nostra aposta és ferma i il·lusionant. De fet, durant les pròximes setmanes tindrem més iniciatives en este sentit”, ha assegurat el portaveu de Compromís per Picassent, Artur Hernàndez.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.