Compromís per Picassent critica l’eliminació durant l’estiu de la furgoneta que porta a persones amb mobilitat reduïda fins l’ambulatori

0
168

Picassent. AjuntamentCompromís per Picassent ha denunciat la “lamentable situació” produida al municipi amb la suspensió durant els mesos d’estiu (des de el 7 de juliol fins a l’1 de setembre) per part del Govern local del PSOE de la única furgoneta que ajudava i asistia a la gent amb problemes de mobilitat reduida per anar al Centre de Salut.

Segons Compromís, aquest transport és de “vital importància per a molta gent que té greus problemes de mobilitat (gent major, discapacitats…) i per als quals la seua única mesura de transport és aquest mitjà”. El grup polític entén que aquest és un servei bàsic que “en cap cas pot dependre del període esiuenc o vacional ja que és una eïna bàsica per a molta gent a la nostra ciutat”. Aquest mitjà de transport arriba també a altres dependències municipals com ara el poliesportiu, la Llar del Jubilat i el centre de Convivència.

Són molts els veïns que s’han dirigit a Compromís per a denunciar-nos la situació. Molta gent no enten com durant vora dos mesos un servei municipal bàsic per a poder anar a un lloc tan important com el metge la gent amb persones amb mobilitat reduida desapareix. Senzillament, ens sembla prou irresponsable per part de l’equip de govern del PSOE”, ha assegurat el portaveu de Compromís per Picassent a l’Ajuntament, Artur Hernàndez.

Amb tot, des de Compromís per Picassent es demanda una rectificació immediata de la postura de l’equip de govern, concretament de la Regidoria de Benestar Social, i que durant els mesos de juliol aquest servei continue en actiu.

Aquest fet es suma a la lamentable eliminació de l’ambulància nocturna a Picassent per part de la Conselleria de Sanitat. “Aquestos retalls en un àmbit tan important com la sanitat per part del PP i PSOE posen en evidència els objectius polítics d’aquesta gent”, declaren des de Compromís.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.