Compromís per Picanya tria la nova executiva local per a reforçar el seu projecte municipal

0
24 lecturas

Compromís Picanya reforça el seu projecte amb la tria de la nova executiva amb l'objectiu de reforçar internament el seu projecte municipal a Picanya.

Compromís Picanya sedeEl primer punt de la nova executiva es el nou reglament de Compromís per Picanya que aposta fermament per la democràcia interna, la transparència, la participació i l'inclusió del major nombre de veïns i veïnes de Picanya al seu projecte.

La segona qüestió que es va tractar a l'assemblea va ser el reforçament orgànic del col·lectiu. La nova executiva passarà a estar integrada pel regidor i diputat provincial de cultura, Xavier Rius i el regidor Carles Cortés, el primer adscrit a la secretaria de comunicació i el segon a organització i finances. També formaran part de l'executiva, Xaro Beseler amb la secretaria d'organització, Bernardo Martínez a finances, Antoni Martínez a agitació i propaganda, acompanyat per Conxa Francés i Mariam Muñiz. Finalment, complementaran l'executiva l'exsecretària autonòmica de serveis socials, Helena Ferrando, i Guillem Gil. Aquest últim s'encarregarà de la secretaria de comunicació i també ha sigut triat com a nou Portaveu de Compromís Picanya.

L’assamblea va tractar diferents qüestions relacionades amb la gestió de l'actual Govern Municipal. D'aquest últim punt es van enllestir nombroses propostes i projectes que incideixen en la tasca política de Compromís per Picanya.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí