Compromís per Picanya tria la nova executiva local per a reforçar el seu projecte municipal

892

Compromís Picanya reforça el seu projecte amb la tria de la nova executiva amb l'objectiu de reforçar internament el seu projecte municipal a Picanya.

Compromís Picanya sedeEl primer punt de la nova executiva es el nou reglament de Compromís per Picanya que aposta fermament per la democràcia interna, la transparència, la participació i l'inclusió del major nombre de veïns i veïnes de Picanya al seu projecte.

La segona qüestió que es va tractar a l'assemblea va ser el reforçament orgànic del col·lectiu. La nova executiva passarà a estar integrada pel regidor i diputat provincial de cultura, Xavier Rius i el regidor Carles Cortés, el primer adscrit a la secretaria de comunicació i el segon a organització i finances. També formaran part de l'executiva, Xaro Beseler amb la secretaria d'organització, Bernardo Martínez a finances, Antoni Martínez a agitació i propaganda, acompanyat per Conxa Francés i Mariam Muñiz. Finalment, complementaran l'executiva l'exsecretària autonòmica de serveis socials, Helena Ferrando, i Guillem Gil. Aquest últim s'encarregarà de la secretaria de comunicació i també ha sigut triat com a nou Portaveu de Compromís Picanya.

L’assamblea va tractar diferents qüestions relacionades amb la gestió de l'actual Govern Municipal. D'aquest últim punt es van enllestir nombroses propostes i projectes que incideixen en la tasca política de Compromís per Picanya.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.