Compromís per Paterna trasllada a la Conselleria la necessitat de millorar la mobilitat metropolitana de Paterna

771

El portaveu municipal de Compromís per Paterna, Juanma Ramón, i el regidor de la coalició valencianista, Carles Martí, s’han reunit amb el nou Secretari Autonòmic d’infraestructures, Josep Lluís Ferrando, per donar-li a conèixer de primera mà les mancances en infraestructures que pateix el municipi de Paterna. Compromis Paterna reunió ferrandoRamón i Martí han traslladat a la Conselleria la necessitat de millorar la mobilitat metropolitana de Paterna, després de vore com els últims estudis apareguts situen la mobilitat de Paterna amb València com el principal problema de mobilitat.

Dins de la informació transmesa al Secretari Autonòmic s’inclou la necessitat d’assolir la reivindicació veïnal d’augmentar la freqüència de metro a tota Paterna a 15 minuts, millorar les freqüències i les tarifes per a la línia de La Coma i la necessitat de reduir el tràfic rodat a les grans vies que circulen pel municipi.

El portaveu municipal de Compromís per Paterna, Juanma Ramón, ha afirmat que “més que fer les vies més grans el que hi ha que fer és reduir el tràfic originat i amb destí a Paterna, la manera més eficient de fer-ho és millorant les xarxes de transport públic per a que la ciutadania no necessite utilitzar el seu vehicle”.

Durant la reunió el Secretari Autonòmic els ha informat del pla ‘Uneix’ que està portant a terme la Conselleria per a dissenyar el pla estratègic d’infraestructures que es troba actualment en fase d’exposició pública.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.