Compromís per Paterna demana de nou un pla d’actuació urgent per l’entorn de les coves i els Grups de la Mercé

0
255

Cueva Rey Alfoso XIII

Compromís per Paterna ha lamentant que l’ajuntament de Paterna no tinga un pla d’actuació urgent per l’entorn de les Coves i els Grups de la Mercé. El portaveu municipal de Compromís, Juanma Ramón, explica que “només cal pegar una volteta per la zona per adonar-se, que al govern municipal no el preocupa el més mínim l’estat del barri, ni la gent que hi viu a ell”

Ramón recorda que “ja en el mes de juny de 2014, Compromís per Paterna va denunciar la falta de neteja i de manteniment de la zona protegida de les coves i la Torre, sense que haguem vist cap millora en més d’un any; constantment rebem queixes dels veïns per l’estat de les coves i l’acumulació de brutícia”.

Per al portaveu de Compromís, “estem enfront de l’abandó de la zona més emblemàtica de Paterna, una zona que necessita un Pla integral de rehabilitació, que a més a més de dignificar la vida al barri, podria ser una font de creació de llocs de treball. La reactivació d’una zona de turisme amb l’obertura de comerços i oficis tradicionals, seria un pol d’atracció de visites al poble, que es veuria incrementada en l’època de les festes, amb l’atractiu dels actes que es realitzen al coetòdrom”.

En eixa rehabilitació de la zona, Compromís inclou al barri dels Grups de la Mercé, “barri que cap govern municipal a Paterna ha sabut gestionar i que té unes necessitats urgents d’atenció social i d’infraestructures”.

Per a Juanma Ramón, la mostra de la despreocupació del govern municipal “ha sigut la negativa de la regidora de cultura i festes Paqui Periche, de fer un xicotet esforç en organitzar una festa per al barri. L’associació de veïns, únicament hi havia sol·licitat a l’ajuntament, que permeteren fer una festa de l’aigua, una vesprada de jocs infantils i el muntatge d’un xicotet escenari per a l’actuació de joves del Barri”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.