Compromís per Paterna demana a Sagredo solucions urgents per al CEIP de Lloma Llarga

405

Compromís per Paterna ha demanat solucions urgents a l’alcalde de Paterna Juan Antonio Sagredo després de coneixer que els alumnes del CEIP Lloma Llarga no poder gaudir d’ombra al pati de l’escola, “qüestió que hauria de haver solucionat l’ajuntament des d’un primer moment”, segons ha manifestat  el portaveu de la coalició, Juanma Ramón.

ies lloma llarga paternaPer a la coalició, “és inadmissible que Sagredo no haja aconseguit una solució a esta situació que pateixen els menors quan és coneixedor des de fa vora 3 anys dels problemes que pateixen els xiquets i xiquetes d’esta escola, a més a més quant eixes solucions són competència de l’Ajuntament”.

A la vista de la “immobilitat de Sagredo per a gestionar aquest tema”, Ramón s’ha oferit als pares i mares que formen l’AMPA per a traslladar les seues reivindicacions a la Conselleria d’Educació per intentar arreglar abans possible aquesta situació.

Per concloure, el candidat de Compromís a l’alcaldia de Paterna ha manifestat que “cal recordar que el manteniment del centre educatiu depèn de l’ajuntament, si cal posar tendals a les aules, es posen, si cal comprar ventiladors es compren, i si ara cal instal·lar para-sols s’instal·len. No entenem la demora ni les excuses”.

“Anem a contrastar totes les tramitacions realitzades, no entenem com una solució a un problema tan simple es pot demorar tant posant en risc la salut dels xiquets i xiquetes de Lloma Llarga. Estem acostumats que l’alcalde s’espolse les responsabilitats cap a les conselleries que gestiona Compromís”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.