Compromís per Paterna crearà els fòrums ciutadà i sectorials com a órgans de participació

0
201

juanma ramón compromis paterna

El candidat i portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, assenyala que “demà serà l’últim ple pel matí perquè a partir del mes de maig tornarem a celebrar les sessions plenàries per la vesprada. Volem que la ciutadania puga escoltar als seus representants, empoderar-la per a que participe activament en el dia a dia del poble”.

Ramón explica que “fer els plens per les vesprades garantix uns mínims en quant a la participació de la ciutadania, que pot organitzar-se millor per tal de vindre a les sessions plenàries i conéixer de prop els assumptes que es tracten i que afecten al dia a dia en Paterna. A més a més, el debat de l’estat de la Vila el convocarem a petició de la ciutadania que serà qui examine als polítics i la seua gestió al govern municipal”.

“Aquestos canvis els reforçarem amb la creació d’un fòrum ciutadà públic, on la gent podrà participar amb veu i vot, amb l’objectiu de governar de tu a tu i fer real la participació de la ciutadania. Evidentment recuperarem els pressupostos participatius i crearem fòrums sectorials per tal de donar participació a les persones encara que no estiguen dins d’un col·lectiu o associació. Estos fòrums sectorials completaran els consells municipals, dinamitats pel PP. I també durem a terme la reforma de la Carta de Participació Ciutadana per a incloure totes aquestes propostes”, segons Ramon

“Volem garantir al poble que la política torna a la ciutadania, al carrer, a les places d’on mai havia d’haver eixit. I per a fer-ho també cal transparència en la gestió, mitjançant el Portal de la Transparència i l’Oficina de Control Pressupostari, dos ferramentes que ja estan aprovades i que posarem en marxa per a ser fiscalitzats per la ciutadania a partir del mes de maig”, segons el candidat i portaveu municipal de Compromís en Paterna.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.