Compromís per Paterna afirma que la instal·lació de Tesla és incompatible amb el projecte Puerto Mediterráneo

1064

Compromís per Paterna mostra el seu suport a la decisió del conseller d'Economia d'oferir terrenys industrials de Paterna per a la construcció de la factoria de cotxes elèctrics de Tesla.

tesla-motors-factory

La notícia suposa per a Compromís el fi del projecte Puerto Mediterráneo perquè l'Estratègia Territorial de la Comunitat Valenciana regula que la superfície del terme municipal que pot ser urbanitzada de nou com a terciari i industrial no pot superar els 900.000 metres quadrats.

Juanma Ramón  afirma que "cal d'una vegada per totes apostar per un nou model productiu per al nostre poble i donar per finalitzat el malson de Puerto Mediterráneo".

Per a Ramon, la instal·lació d'una factoria com la de Tesla, lluny de destruir les empreses locals o el xicotet comerç, suposaria un augment exponencial del seu volum de negoci, ja que la factoria Tesla es rodejaria d'empreses accessòries que omplirien els nostres polígons”.

“A més”, sempre segons Ramon, “no suposaria arrasar una zona forestal de milió i mig de metres quadrats” ha afegit Juanma Ramón en referència a la Mola, terrenys on pretenia instal·lar-se Puerto Mediterráneo”.

Compromís per Paterna es troba, en estos moments, estudiant les possibles ubicacions de la factoria en els terrenys habilitats com a zona industrial i que en estos moments es troben en desús, segons explica el seu portaveu.

1 Comentario

  1. Em sembla magnífic la possdibilitat de tenir una fábrica Tesla a València. Queda resoldre de una vegada el final del Corredor Mediterrani i les mancances polítiques que destrossen l'economia valenciana. Hi ha que repensar-se i assolir una República Valenciana perquè no es repetisquen
    situacions com la que estem vivint en la que em de menjar-nos la merda
    que ens importen.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.