Compromís per Paiporta incorporarà a Laura Jiménez per a substituir a l'exalcaldessa Isabel Martín

242

Compromís per Paiporta incorporarà al Grup Municipal a Laura Jiménez, una vegada estiguen complits tots els tràmits, probablement, en el pròxim ple municipal. La nova regidora s’incorpora després de la renúncia d’Isabel Martín per motius personals.

Laura Jiménez Compromís per PaiportaJiménez es dedica al món de la comunicació i la locució i és una coneguda activista pels drets dels animals amb una llarga militància en moviments polítics de base.

Jiménez: "Un gran repte que accepte en il·lusió"

La futura regidora afronta la seua entrada en el Grup Municipal Compromís i el govern local com "un gran repte, amb la il·lusió d’aportar tot el treball i l’entrega que requereix aquesta responsabilitat, i amb la missió de continuar donant compliment al pacte de govern en el sentit d’avançar cap a una societat més justa i inclusiva, més verda i més igualitària"

Jiménez ha sigut una activista política de primera línia en assumptes com el benestar animal o la lluita ciutadana pels incompliments de l’anterior administració, en mans del Partit Popular, en matèria educativa, especialment amb el retard en la construcció del CEIP Rosa Serrano.

Per a la regidora, "ara el repte és continuar treballant en benefici de les persones des de la responsabilitat que assumiré en breu, i que exerciré amb tota l’entrega i lleialtat a la ciutadania de Paiporta".

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.