Compromís per Paiporta denuncia a la Guàrdia Civil l'atac informàtic que ha bloquejat el seu twitter, facebook i un correu electrònic

716

Guardia Civil. Vehiculo

Els regidors de Compromís per Paiporta, Isabel Martín i Pep Val, han denunciat davant la Guàrdia Civil de Paiporta l'atac informàtic patit per la Coalició local el passat dissabte, 18 d'abril, que ha fet desaparèixer el compte de twitter i la pàgina de facebook del col·lectiu, i ha bloquejat a més un dels comptes de correu.

La Guàrdia Civil ha pres nota de les dades i la informació facilitada pels regidors i ha informat que la denúncia es remetrà a la fiscalia de delictes telemàtics per tal d'esbrinar a través de les IP’s qui i com ha tingut accés a un compte de correu privat i ha esborrat els comptes de twitter i facebook.

La portaveu Isabel Martín ha declarat “que algú vulga fer-nos desaparèixer de la xarxa és molt simbòlic, som el partit local amb més activitat i el que més interactua amb la ciutadania mitjançant les xarxes socials. És un atac a la llibertat i la democràcia que no es pot consentir, arribaren fins al final per trobar al responsable o responsables”.

Martín recorda que l'activitat de Compromís a les xarxes socials “ha estat sempre un dels punts forts de difusió tant del treball del grup municipal a l'Ajuntament, com dels actes i activitats diverses en les que han participat un bon grapat de veïnes i veïns de Paiporta”. La tasca feta a Internet, en la que s'havien invertit molts mitjans i esforços, havia donat fruits i entre ambdues xarxes socials hi havien més de 3.000 seguidors, segons recorda la portaveu de Compromís per Paiporta.

De moment des de Compromís Paiporta han obert altres comptes a twitter @CompromisPaipor i facebook per anar plenant de contingut la xarxa i esperen els resultats de la investigació per veure si ens pren alguna altra mesura judicial.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.