Compromís per Mislata reivindica la igualtat social de les persones lesbianes al municipi

0
206
Bankia

Compromís per Mislata ha presentat una moció perquè l’Ajuntament de Mislata es comprometa a impulsar i recolzar campanyes de sensibilització que potencien la visibilitat de dones lesbianes com a referents públics positius. Així doncs incita a què lluite contra la invisibilitat i els prejudicis que pateix aquest col·lectiu.

Amb motiu del Dia de la Visibilitat Lèsbica el 26 d’abril, Compromís vol impulsar amb aquesta moció la visibilitat de les dones lesbianes. Així doncs, Javier Gil, regidor-portaveu de Compromís per Mislata, considera que “és necessari un compromís ferm de les institucions públiques amb la igualtat, i polítiques per posar fi a qualsevol tipus de discriminació i desigualtat, en aquest cas la lesbofòbia social i institucional, per a fer possible una societat de persones diverses, però iguals en drets”.

Encara que molts han sigut els èxits aconseguits en aquest camí, des de Compromís “pensem que encara queda molt per reivindicar i és que, de la mateixa manera que el patriarcat suposa una barrera perquè les dones en el seu conjunt abasten una igualtat pel que fa als homes, les dones lesbianes s’enfronten a més discriminacions i obstacles perquè la seua orientació sexual suposa una discriminació afegida”, recorda Gil.

Aquesta moció se suma a la que ja va presentar Compromís per Mislata per a prevenir i intervenir la LGTBFOBIA en les aules de la vila. “Aquesta lluita per la igualtat real de totes les persones és una prioritat per al nostre partit en general i col·lectiu en particular”, assenyala Gil.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here