Compromís per Mislata proposa la instal·lació d’aparells per a practicar ‘street workout’

0
250

Compromís per Mislata ha presentat una proposta de resolució a l’Ajuntament de Mislata per tal d’animar el Cosistori a instal·lar aparells esportius als parcs per tal que els mislaters puguen realitzar street workout en condicions. Des de Compromís per Mislata, apostem perquè tothom tinga possibilitat de practicar qualsevol activitat esportiva com element de recreació, oci i socialització.

javier-gil-joventutEn paraules de Javier Gil, regidor i portaveu de Compromís per Mislata, “l’esport constituïx un dels pilars de la vida saludable i és per això que cal potenciar la implantació d’aquestos aparells perquè els mislaters i mislateres puguen fer esport a l’aire lliure i aprofitar així, també, el clima que ens ofereix la nostra terra”.

Aquesta proposta de resolució de Compromís per Mislata naix de la demanda d’uns joves mislaters que demanaren instal·lacions d’aquest tipus per poder desenvolupar la seua afició esportiva a Mislata. Segons Gil “cal millorar la vida de les persones, independentment de l’edat que tinguen i de si poden, o no, votar”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here