Compromís per Mislata presenta dos candidats a les primàries: Frederic Pla i Javier Gil

596

Mislata-compromis-candidatos-primarias

Compromis per Mislata enceta el seu proces per a triar candidat a l’alcaldia de Mislata donant al poble l’opció de triar. D’esta forma están en marxa les úniques primàries totalment obertes que es celebren per a la ciutadania de Mislata major de 16 anys, “pensades per a fomentar la participació ciutadana i que pretenen acabar amb la prepotència de les darreres majories absolutes demostrant que Compromís te una altra manera de fer política”, segons Compromís.

Compromís per Mislata ha obert les seues llistes a la ciutadania, per a que s’incorporaren ciutadans i ciutadanes amb veïnatge a Mislata per tal de triar no solament al cap de llista, sinó la resta de la mateixa. Al tancament del primer procés per a presentar candidatura Frederic Pla Escudero i Javier Gil Marín han proposat la seua i han aconseguit els avals necessaris per a prosseguir endavant en el procés.

Frederic és un jove arquitecte de 31 anys que viu a Mislata des que va nàixer, desenvolupant la seua carrera profesional al negoci familiar del municipi. Així doncs, coneix perfectament la problemàtica que arrossega el comerç de proximitat i la manca de protecció per part de les institucions. A banda d’un gran coneixement del poble, costums i les seues mancances. És afiliat a Compromís des de 2012 i actualment membre de l’executiva local.

Mentre, Javier és fuster i restaurador de mobles de professió, encara que també ha realitzat tasques com a tècnic en riscos laborals i hostaleria i ha tingut un negoci propi. Té 40 anys i en l’actualitat és Secretari d’Acció Sindical de la Federació de Serveis per a la Mobilitat i el Consum d’UGT-PV, on també ha participat des de jove com responsable confederal de joventut entre d’altres. És afiliat a Compromís des de 2011 i actualment membre del Consell General i l’executiva local.

Tots dos candidats juntament amb la resta de persones que integraran la llista realitzaran la seua campanya fins la data de les votacions el 31 de gener de manera presencial i telemàticament durant els dies 28 al 30. Compromís per Mislata comunicará per la seua plana web el lloc triat per a fer la votació presencial. Una vegada fet el recompte de votacions, Compromís proclamarà la seua candidatura que serà la primera totalment triada de manera directa per la ciutadania de Mislata.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.