Compromís per Mislata denuncia que els Pressupostos de 2013 enviaran a l’atur a diversos treballadors

0
97

Compromís per Mislata ha denunciat que l’aprovació dels Pressupostos de 2013, el dia 31 de desembre, significarà l’acomiadament de les treballadores de l’Agència de Desenvolupament Local (ADL) i dels conserges dels Centres d’Educació Primària.
El grup d’esquerres ha remarcat que aquestos acomiadaments incompleixen sentències judicials en uns casos, i en altres, volen acabar “dràsticament” amb l’externalització de serveis iniciada per l’antic govern del PP de Corredera.

Així, han asegurat que s’amplia el número de parats, “sense cap mirament, desoint sentencies judicials que indiquen fer allò contrari i gestionant esperpènticament estes situacions”.

En el cas de l’ADL, Compromís ha defensat el seu treball especialment en temps de cris i ha afirmat que es tracta “d’una eina que ha de ser utilitzada per tal d’implementar ara més que mai nous jaciments d’ocupació, per a fomentar la recerca de llocs de treball i preparar i formar de manera adequada els aturats”.

Pel que fa als conserges, el grup municipal ha assegurat que Bielsa vol desfer-se d’una “deficient externalització del servei, que en el seu origen era funcionarial i que gràcies a la gestió de l’ex-alcalde Corredera, es va privatitzar generant unes despeses afegides a les arques”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.