Compromís per Mislata critica a Bielsa per utilitzar la web municipal per a atacar a Ribó i EMT

626

La ja coneguda com #GuerraBusHorta té un nou front de batalla. En este cas la web municipal de Mislata. Compromís per Mislata ha acusat a l'alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, per “utilitzar els mitjans municipals per a la seua promoció particular i el del seu partit, en lloc de per els veïns, que és el seu vertader objectiu. L'últim exemple de molts, segons Compromís, ha sigut la utilització de la web municipal i els comptes de les xarxes socials municipals “per a atacar a Compromís i a l'alcalde de València Joan Ribó”.

Junta de Gobierno de Mislata con Bielsa (2)

Segons Compromís per Mislata, “no és la primera vegada que aquest fet succeeix”, de fet Javier Gil, regidor de Compromís, ja va presentar un escrit on denunciava l'ús partidista de la pàgina web municipal al considerar que “la pàgina web ha d'usar-se per a informar als veïns amb informació institucional o de les diferents associacions de Mislata, i no amb comunicats de l'equip de govern en els quals fins i tot se'ns ha arribat a atacar als portaveus de l'oposició.

Segons Gil, “aquest ús que fa Bielsa de la pàgina web per a enaltir la seua obra i figura s'uneix al de les xarxes socials on bloqueja a tot aquell que exposa una crítica pública. Ací és lliure de fer el que li plaga, però demostra el seu poc tarannà democràtic i oferint solament els comentaris positius, donant una falsa impressió de perfecció”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.