Compromís per Mislata aposta per establir la gratuïtat de les escoles infantils entre els 0 i els 3 anys

0
65
Bankia

El candidat a l’alcaldia de Mislata de la coalició, Carles Muñoz Soria, assegura que la Iniciativa Legislativa Popular que persegueix impulsar el debat a les Corts sobre l’educació gratuïta a les escoletes infantils de la Comunitat Valenciana pot complementar-se a nivell local amb un conveni entre l’ajuntament i els centres educatius del municipi.
En este sentit , diu Muñoz, s’ha d’anar més lluny i facilitar escoles d’estiu i d’oci en períodes festius que fomenten l’adquisició de conceptes complementaris i que a més facilite compaginar la vida laboral i familiar.

Compromís ha estat recollint firmes durant els últims mesos a les portes dels col•legis, guarderies i diferents centres d’educació, a més de comptar amb la col•laboració del veïnat el que ha facilitat participar amb quasi dos mil firmes que perseguix el debat en Les Corts de l’ILP per garantir una educació gratuïta en les escoletes infantils per a les edats de 0 a 3 anys. Està mancança legal que altera i dificulta l’opció de tindre descendència te fàcil solució ampliant l’edat d’escolarització dels 0 a 3 anys fins els actuals 16.

Per a Muñoz i Compromís esta proposta política és una aposta més per la conciliació laboral i familiar que determinen una nova forma d’entendre la vida per la felicitat de tots els dies. Aixa mateix emplacem a la ciutadania a secundar la festa per les escoletes infantils que es realitzarà el proper diumenge 8 de maig a les 11 del matí al parc de l’oest de València. © Hortanoticias

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here