Compromís per Meliana es fa ressò del malestar dels usuaris del centres del Consorci Comarcal de Servicis Socials de l’Horta Nord

649

consorci servicis socials melianaCompromís per Meliana ha presentat una moció de suport a les famílies amb persones discapacitades atés el malestar generat pels continus retards de les administracions en els pagaments per al funcionament del Consorci Comarcal de Servicis Socials de l’Horta Nord que “està provocant la desesperació dels usuaris i dels treballadors dels diferents centres”.

Segons el seu portaveu, Josep Riera, “la situació és insostenible i ha obligat a les mobilitzacions i a fer una cirda desesperada que Compromís recollim i traslladem a la Generalitat i a l’Ajuntament en esta moció”. Es demana que totes les administracions complisquen amb les seues obligacions i pagaments amb el Consorci i es reitera l’oposició al copagament pels servicis a la discapacitat, tal com ja es va aprovar a Meliana en el ple de gener amb una moció presentada aleshores pel PSOE.

Però, atés que passen els mesos sense resultats satisfactoris, com exposa el responsable valencianista, “a més fem dos propostes concretes perquè l’Ajuntament de Meliana garantisca la igualtat d’oportunitats dels melianers, en este cas, de les persones amb discapacitat”. Així, des de Compromís es proposa que l’Ajuntament es faça càrrec del copagament de les persones empadronades a Meliana i que establisca un sistema de beques amb esta finalitat.

Amb esta moció, “Compromís trasllada al ple de l’Ajuntament les inquietuds i les demandes de les famílies de Meliana que estan patint esta situació injusta perquè es puguen prendre ja mesures correctores concretes”, explica Riera.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.