Compromís per Meliana denuncia que no s’ha finalitzat el carril bici fins a Roca

0
103

Carrilbici0405152El portaveu i candidat a l’Alcaldia de Compromís per Meliana, Josep Riera, ha denunciat que “després de diversos plens en què –l’alcalde- Pedro Cuesta ha reiterat que la Diputació finalitzaria el carril bici fins a Roca, hui és l’hora en què el dit carril acaba de colp a 200 metres del nucli -amb diferents obstacles en el trajecte-, i no s’ha licitat l’obra per a finalitzar-lo”.

També està generant moltes crítiques l’acabat de l’altre tram de carril bici que transcorre pel nucli de Meliana, concretament al carrer Aragó. En este cas, diu el regidor, “el govern del PP ha sigut incapaç de donar-li l’acabament adequat, especialment pel que fa a l’asfaltatge. De fet, han pintat la franja roja del carril directament damunt dels clots i dels clevills existents, un perill pel que fa a la seguretat viària”.

“Un altre tema que demostra la preocupant improvisació del senyor Cuesta és el pla d’ocupació o pla d’emergència social. Segons diu ara l’alcalde, el govern el posarà en marxa al juny –una promesa que fa ara quan en eixa data, segurament, no serà alcalde-“, diu Riera, qui afegeix que “esta manifestació és la constatació que el Partit Popular no té projecte local de foment de l’ocupació. De fet ja han passat sis mesos més sense cap acció per a crear treball. Així, la consignació actual en els pressupostos del 2015 per al pla d’ocupació és de zero euros i la lesgislatura està pràcticament finalitzada. En estes condicions, difícilment es podrà posar en marxa el dit pla en la data promesa, ja que el nou ajuntament es constituirà a mitjan juny i després s’ha d’organitzar”.

Finalment, Riera també s’ha referit al pavelló cobert multiusos del Pla Confiança o Pla Camps aprovat el 2009. Segons este pla de la Generalitat, a Meliana li corresponien per llei 2 milions d’euros d’inversió per al dit pavelló. “Després de tres projectes diferents, reiterades promeses d’execució cada any a l’inici o al final de les diferents temporades esportives, i la inauguració d’alguna maqueta que altra, esta obra hui tampoc està licitada. Per al portaveu de Compromís, és una burla que, després de set anys de promeses incomplides, Pedro Cuesta diga ara que es construirà l’any que ve. No té credibilitat”, ha declarat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.