Compromís per Massanassa presenta la candidatura a les eleccions municipals

0
193

GRUP EDITADAL’Assemblea Local de Compromís per Massanasa ha aprovat la candidatura definitiva per a les municipals del 24 de maig. La coalició concorrerà amb la denominació Compromís per Massanassa: Compromís.

Segons el candidat a la Alcaldía, Josep Nacher, i líder de la coalició, aquesta és “la millor llista que ha presentat mai el valencianisme progressista a Massanassa. Es combina experiència amb responsabilitat i preparació. Totes i cadascuna de les persones que formen part del projecte viuen i aporten molt de treball del moviment associatiu i social de Massanassa. Per a mi, és un honor formar part d’aquesta candidatura i tot un repte encapçalar-la”.

Una de les grans novetats de la llista és la incorporació com a número dos d’Amparo Quirós. La segona candidata de la llista és tot un referent dins del món faller i festiu de la població, ja que ha format part durant molt de temps de la Junta Local Fallera i ha participat activament com a membre de diferents moviments socials de la població.

Totes les incorporacions a la llista tenen com a objectiu prioritzar un nou govern a Massanassa que tinga més contacte amb les persones. A la llista s’incorpora gent que va des de la seua vinculació a moviments socials i educatius, passant pels festius fins als comerços i sindicats.

Llista completa:

 1. Josep Nacher i Ferrer
 2. Amparo Quirós i Jimenez
 3. Maria Antonia Ferrer i Baixaulí
 4. Marcos Agudo i Menéndez
 5. Eugenio Sanchis i Nacher
 6. Paqui Cuallado i Sanchis
 7. Francisco Germán Navarro i Alapont
 8. Francisco Alapont i Llopis
 9. Victoria Gallego i Aguacil
 10. Alfredo Raga i Hervás
 11. Evangelina Heredia i Pérez
 12. Onofre Vento i Sancho
 13. Mª Carmen Andrés i Artola

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.