Compromís per Massamagrell ratifica per unanimitat a l’actual regidor Pep Galarza com a candidat a la Alcaldia

382

pepxpabloEl col·lectiu de Compromís per Massamagrell acorda ratificar per unanimitat i proclamar l’actual regidor Pep Galarza com a cap de llista i candidat de Compromís a l’Alcaldia de Massamagrell per a les properes eleccions municipals del 24 maig del 2015.

L’elecció del candidat s’ha basat en els resultats d’un procés de participació ciutadana obert als militants i simpatitzants del col·lectiu de la vila en el que van poder expressar la seua opinió sobre els possibles candidats a la formació de la llista municipal, i on Galarza va rebre el recolzament més ampli per a encapçalar el projecte municipal. Aquesta enquesta d’opinió es va dur a terme el passat 31 de gener aprofitant el procés de primàries per a l’elecció de la candidatura de Compromís a la Presidència de la Generalitat i a les llistes de Les Corts Valencianes

Galarza, de 53 anys, és treballador autònom en el camp de la distribució comercial, feina que compagina actualment amb la seua funció com a regidor de Compromís a l’Ajuntament. “Es caracteritza per ser una persona compromesa amb els moviments socials en defensa de la llengua i d’una escola pública de qualitat, a més de tindre una llarga trajectòria en favor de la cultura i les tradicions valencianes, entre d’altres compromisos a destacar”, apunten des de la formació.

El regidor afirma que “davant els signes d’esgotament, estancament i falta d’idees de l’actual equip de govern popular, és més necessari que mai un canvi on el centre de l’actuació política siguen les persones i les seues necessitats, la pluralitat i la transparència, així com l’impuls d’un nou model econòmic-productiu sostenible i no especulatiu basat i arrelat al nostre territori amb l’objetiu de  la creació de treball estable i amb salaris dignes. Apostem també pel recolzament als autònoms, els comerciants i les xicotetes i mitjanes empreses”.

El regidor denuncia “la submissió i la complicitat política” del grup popular de Massamagrell “davant les vergonyes dels seus superiors” com amb el cas del tancament de RTVV-Canal 9 i l’imposició del copago als dependents i discapacitats.

“Compromís vol liderar eixe canvi municipal sent la clau i garantia de governabilitat i per a aconseguir este repte compta amb la il·lusió d’un gran equip i una llista municipal renovada, experimentada, multi-generacional i destacadament jove que, baix el lema Il·lusiona’t pel canvi, està mobilitzant a la població per a participar en l’elaboració del programa electoral de Compromís per Massamagrell per al nou govern municipal”. La formació assegura que la llista electoral comptarà amb significants sorpreses i persones de renom d’àmbit local i de diferents àmbits d’interès social per al poble.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.