Compromís per La Pobla exigeix un pediatra tot l’any al municipi i un metge per les vesprades

0
90
Bankia

La candidata de la coalició, Lola Martínez, assenyala que “en quatre anys l’ajuntament de la Pobla de Farnals no ha exigit a la Conselleria de Sanitat que dote al poble dels mínims en quant a atenció mèdica”.
Compromís per la Pobla Farnals considera que “no és de rebut que un municipi com el nostre, que ha vist incrementar-se el numero d’habitants en els últims anys, a més de l’augment afegit que suposa la població que estiueja a la platja, no tinga un pediatra al seu centre de salut durant els 12 mesos de l’any, així com que el centre auxiliar de la platja tampoc tinga la dotació de metges que cal, aspecte que fa que la gent que viuria tot l’any a la platja no ho puga fer per no tindre un servei mèdic en condicions”.

Lola Martínez assenyala que “en quatre anys l’ajuntament de la Pobla de Farnals no ha exigit a la Conselleria de Sanitat que dote al poble dels mínims en quant a atenció mèdica”.

A més a més, la candidata de Bloc-Iniciativa-Verds: coalició municipal Compromís per la Pobla Farnals subratlla que “no sols no hi ha un pediatra tot l’any, sinó que a més el municipi compta amb dos metges que atenen els pacients pels matins. Això significa que si necessites anar al metge has de perdre temps i demanar permisos al treball, amb els inconvenients que suposa”.

Així, “si Compromís per la Pobla Farnals estem al proper equip de govern, treballarem per exigir a la Conselleria de Sanitat que incorpore un metge de família per a atendre a la ciutadania del poble per les vesprades, i que també pose un pediatra permanent tot l’any”, conclou Lola Martínez. © Hortanoticias

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here