Compromís per Foios denuncia que l’Ajuntament té un deute de més de cinc milions d’euros

0
92

El regidor de Compromís per Foios, Gumersindo Ynarejos, ha denunciat que l’Ajuntament té un deute superior als cinc milions d’euros, segons les dades del Ministeri d’Hisenda. Així, el regidor ha criticat el “triomfalisme” de l’alcalde i que des del PP s’haja parlat de superàvit

Compromís també ha criticat que s’haja anunciat la situació de l’Ajuntament en un acte de partit, afirmant que és una desconsideració amb els membres de la corporació.

En el mes de setembre, han recordat des de Compromís, el govern del PP va fer una proposta de modificació de crèdits per valor de 900.000 euros que corresponien a factures no pressupostades anteriorment. Aixó vol dir, segons expliquen des de la coalició, que es gastà uns diners que no havia previst

Per al regidor, aquest deute “és una mostra de descontrol i falta de previsió del govern” i senyala que el 25% d’aquest és conseqüència del pla de Confiança.

“Entenem que l’Ajuntament ha de tindre iniciatives que vagen en la direcció de crear ocupació, però no creem que es puga fer amb només 17.000 euros com té pressupostat per al 2013 o renunciant a la recaptació de determinades activitats econòmiques” ha conclós Ynarejos.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.