Compromís per Foios denuncia l’acumulació d’obres a final de legislatura “perquè vénen les eleccions”

305

“Obres a l’Albereda, carrers reasfaltats, carrers tallats. Tot a última hora perquè vénen les eleccions municipals i el govern del PP té poques coses que presentar en el seu haver”. Així ha denunciat el regidor i cap de llista de Compromís, Sergi Ruiz, l’acumulació d’obres a final de legislatura.

Segons Ruiz, després de vuit anys de govern popular a Foios i a quatre mesos de les eleccions, “el PP ha encetat una carrera desenfrenada per fer obres i reformes. Resulta curiós que siga ara i amb pressa quan el PP es recorde del manteniment dels carrers i places del nostre poble”.

Per a Compromís, durant estos anys no s’ha fet una planificació de manteniment i una proposta de les reformes urbanes que tinga en compte l’opinió de la resta dels partits i dels ciutadans. “L’oposició sempre li ha recordat el seu deute i hem tingut la mateixa resposta”, diu el regidor de Compromís, qui afegeix que “Héctor Bueno no ha parat d’acusar l’anterior govern municipal del deute de l’Ajuntament, entre altres coses, ha repetit constantment el milió d’euros que el seu predecessor es gastà en els últims mesos de la seua Alcaldia”.

“Sembla que ara, quan falten tres mesos per a les eleccions municipals, vol imitar la manera de governar que tant ha criticat. Este cap de setmana i aprofitant la presentació de les falles del poble ha tornat a utilitzar els recursos de l’Ajuntament per al seu benefici polític”, denuncia Ruiz

“Des de Compromís no diem que no s’han de fer obres, ni col·laborar amb les associacions, però a les portes de les eleccions municipals, incrementar el gasto que no està previst -fa dos anys que no presenta els pressuposts- és menysprear l’opinió del ciutadans de Foios”, conclouen des de Compromís.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.