Compromís per Foios demana que els 5.500 euros que costa el BIM es destinen a ajudes, beques, llibres

0
105

Compromís per Foios presentarà una moció perquè es deixe de publicar el Butlletí d’Informació municipal editat per l’ajuntament de Foios. Sergi Ruiz, portaveu del grup municipal, afirma que “Foios.es ens costa 5500 euros a l’any. Si la justificació de FOIOS.es sempre ha sigut dubtosa, ara s’imposa per raons econòmiques la seua desaparició”.
Segons Ruiz, “un municipi que ha hagut de demanar crèdit per a pagar un deute de 4.000.000 d’euros, que ha retallat les ajudes als més necessitats, beques de menjador i llibres, per no citar que els proveïdors han d’esperar anys per a poder cobrar les factures, ha de dedicar la major part dels recursos a les coses realment importants”.

“En una societat democràtica i oberta este tipus de publicacions són a més, una competència deslleial per als mitjans de comunicació plurals que es ara es troben en un procés de reducció de plantilles”, segons Compromís per Foios

Compromís proposarà la de retransmissió dels plenaris municipals a través d’internet per “aprofundir en la transparència informativa i afavorir la participació ciutadana en els assumptes de l’Ajuntament . La nostra voluntat és que els veïns puguen vore en directe i per internet els plens municipals des de la pàgina web de l’ajuntament”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.