Compromís per Foios acusa el PP d’incompliment greu del seu programa electoral per pujar la Tamer

282

El responsable d’Economia de Compromís per Foios, Gumer Ynarejos, ha denunciat que “la mala gestió de l’empres pública Emtre, que dirigeix des de fa molts anys el PP, ha fet que estiga en fallida tècnica i, una vegada més, el forat l’han de pagar els contribuents”.
Ynarejos ha recordat que la Generalitat “tampoc no s’ha fet càrrec dels seus compromisos en el tema del tractament del fem, entre d’altres els 30 milions d’euros que deu a l’ens metropolità” i ha afegit que “el fracàs de la política de la Generalitat en matèria de residus provoca que els ciutadans de l’àrea metropolitana de València paguen les instal•lacions per al tractament dels residus urbans, contràriament al que passa en altres comunitats de l’Estat”.

Per a Compromís per Foios, els 4 milions d’euros d’interessos de demora que l’empresa ha hagut de pagar són la conseqüència de la gestió del PP que ha convertit l’empresa “en un pessebre per a premiar càrrecs polítics”.

El representant de Compromís en l’Emtre ha votat en contra de la pujada de la taxa i ha qualificat “d'indecència política” l’actitud del PP, “perquè la situació de l’empresa és insostenible des de l’any 2009, des d’aleshores no es convoquen les assemblees, i es prorroguen els pressuposts els quals tampoc no s’han presentat des de l’any 2009”, expliquen.

El grup municipal de Compromís ha recordat a l’alcalde, Héctor Bueno, que va prometre “congelar els imposts i les taxes, a més de comprometre’s a eliminar la taxa de fem”. Segons el grup de l’oposició, “este és el segon incompliment en relació a la pressió fiscal, després que l’alcalde augmentara en el primer ple de la legislatura el seu sou en un 15%”.

Compromí demarà la convocatòria urgent de la Junta de Portaveus a l’Ajuntament de Foios “perquè el govern del PP done les explicacions del vot favorable de la representant municipal, que amb el seu vot s’ha fet corresponsable del fortíssim increment de la taxa”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.