Compromís per Burjassot demana “transparència” en la gestió dels recursos humans de l'Ajuntament

657

El grup de Compromís a l'Ajuntament de Burjassot ha demanat la creació d'una Comissió Extraordinària per a conèixer la gestió dels recursos humans municipals. La moció, registrada ahir, demana que es pose en coneixement d'aquesta comissió la relació de llocs de treball (RTP) actual i de persones interines i en comissió de servei, així com aquelles que han estat contractades per l'Ajuntament i l'Institut Municipal de Cultura i Joventut durant 2015. De 2014, es demana facilitar la retribució bruta anual de les persones contractades a 31 de desembre.

A més, s'insta a explicar els criteris de distribució dels complements salarials aplicats els darrers anys i els plans de formació i altres iniciatives per a motivar al personal de l'Ajuntament i de l'Institut desenvolupats el darrer any, a més de fer públic si existeix algun contacte amb alguna empresa de recursos humans que haja participat en el seu disseny. Per últim, Compromís demana que es posen en coneixement de la comissió les Auditories de Gestió de Recursos Humans realitzades els darrers 10 anys.

Aquesta Comissió Extraordinària, que podria demanar la compareixença de totes aquelles persones que puguen fer aportacions que es consideren rellevants, estaria formada per totes les forces polítiques amb representació a l'Ajuntament, junt amb la Secretaria i la Intervenció Municipal.

L'objectiu d'aquesta iniciativa, segons explica la portaveu adjunta de Compromís a l'Ajuntament, Lluna Àrias, és que “els diversos grups polítics disposen d'informació clara i completa del personal de l'Ajuntament, per poder fer-se una opinió de l'estructura, número, classes, retribucions i processos de selecció del personal contractat per l'Ajuntament, i així poder, si és el cas, aportar idees de millora”. Es tracta, segons Àrias, d'un pas més cap a la transparència en la gestió dels recursos humans a l'Ajuntament de Burjassot, després que el CEMEF ja haja iniciat aquestes mateixes línies de treball.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.